top of page

Over Ons

Kim Riphagen - Zoë Verloskunde

Kim Riphagen – BIG-geregistreerd

Femke: “Kim is een verloskundige in hart en nieren! Haar vak is, samen met haar 2 pubers, haar grootste passie. Al 15 jaar is Kim verloskundige in het Westland. Zij heeft dus al vele Westlanders geboren zien worden. Ondertussen weet Kim als geen ander dat elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode uniek is. Haar inlevings- en aanpassingsvermogen komen daarom uitstekend van pas in dit vak! Kim probeert zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen en behoeften, zodat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

 

De meeste mensen omschrijven Kim als warm, liefdevol en meedenkend. Het werken in een kleinschalige Verloskundige Praktijk zorgt ervoor dat Kim optimaal gebruik kan maken van deze kwaliteiten. Zo is er voldoende tijd om elkaar te leren kennen, kan in rust geluisterd worden naar jullie beleving en ervaring en is er ruimte voor continue begeleiding tijdens de bevalling.

 

Tot slot kunnen we er niet omheen dat Kim een enorm harde werker is. Zo is Kim, naast dat zij verloskundige is, stagebegeleider, actief bij de Verloskunde Academie, kan zij een spiraal of implanon plaatsen, tongriemen klieven en gaat Kim een stukje coaching in de praktijk begeleiden vanaf eind dit jaar! Kortom, de kwaliteiten van Kim zijn onmisbaar in onze Verloskundige Praktijk ZOË!”

Femke Flinterman - BIG-geregistreerd

Kim: ‘’Het was liefde op het eerste gezicht! Tijdens het begeleiden van haar eindstage viel haar  frisse en creatieve blik me direct op. Ze bezit, als tuindersdochter, over een nuchtere mentaliteit en is goed bekend met de Westlandse populatie. Prettige, veilige en kundige begeleiding zijn de 3 kernwoorden die bij Femke centraal staan. Je geen ‘nummer’ voelen en gepersonaliseerde zorg ervaren die bij je past, is wat zij graag wil overbrengen. En daar is ze echt goed in! Het werken als verloskundige vindt zij het mooiste wat er is, geen zwangerschap, bevalling of kraambed is hetzelfde en dit maakt voor haar elke werkdag uniek. 

 

Op welke manier zij, op verloskundig gebied, voor jullie klaar wil staan, heeft ze ontdekt door het afgelopen jaar in vele Westlandse praktijken werkzaam te zijn geweest. Elke vrouw verdient het om zich veilig en vertrouwd te voelen bij haar verloskundige. Hoe fijn is het als je dit kunt realiseren door hen in alle rust te kunnen begeleiden, geruststellen en met liefde bij te staan?!  Dit is voor Femke alleen te realiseren in een kleinschalige dorpspraktijk waar persoonlijk contact, voldoende tijd, oprechte interesse, kundigheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan!

 

Dit was het laatste puzzelstukje wat op z’n plek viel op weg naar onze nieuwe Praktijk... Met Femke aan je zij  krijg je het volste vertrouwen in jezelf, je zwangerschap en je bevalling! Naast een geweldige verloskundige is zij vanaf eind dit jaar tevens gediplomeerd echoscopiste."

Femke Flinterman - Zoë verloskunde
bottom of page