top of page

Over Ons

Center Gradient Transparent

Kim Riphagen – BIG-geregistreerd

Femke: “Kim is een verloskundige in hart en nieren! Haar vak is, samen met haar 2 pubers, haar grootste passie. Al 20 jaar is Kim verloskundige in het Westland. Zij heeft dus al vele Westlanders geboren zien worden. Ondertussen weet Kim als geen ander dat elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode uniek is. Haar inlevings- en aanpassingsvermogen komen daarom uitstekend van pas in dit vak! Kim probeert zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen en behoeften, zodat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

 

De meeste mensen omschrijven Kim als warm, liefdevol en meedenkend. Het werken in een kleinschalige Verloskundige Praktijk zorgt ervoor dat Kim optimaal gebruik kan maken van deze kwaliteiten. Zo is er voldoende tijd om elkaar te leren kennen, kan in rust geluisterd worden naar jullie beleving en ervaring en is er ruimte voor continue begeleiding tijdens de bevalling.

 

Tot slot kunnen we er niet omheen dat Kim een enorm harde werker is. Zo is Kim, naast dat zij verloskundige is, stagebegeleider, actief bij de Verloskunde Academie, kan zij een spiraal of implanon plaatsen, tongriemen klieven en verzorgt Kim coaching in de praktijk! Kortom, de kwaliteiten van Kim zijn onmisbaar in onze Verloskundige Praktijk ZOË!”

Center Gradient Transparent

Femke Flinterman - BIG-geregistreerd

Kim: ‘’Het was liefde op het eerste gezicht! Tijdens het begeleiden van haar eindstage viel haar  frisse en creatieve blik me direct op. Ze bezit, als tuindersdochter, over een nuchtere mentaliteit en is goed bekend met de Westlandse populatie. Prettige, veilige en kundige begeleiding zijn de 3 kernwoorden die bij Femke centraal staan. Je geen ‘nummer’ voelen en gepersonaliseerde zorg ervaren die bij je past, is wat zij graag wil overbrengen. En daar is ze echt goed in! Het werken als verloskundige vindt zij het mooiste wat er is, geen zwangerschap, bevalling of kraambed is hetzelfde en dit maakt voor haar elke werkdag uniek. 

 

Op welke manier zij, op verloskundig gebied, voor jullie klaar wil staan, heeft ze ontdekt door het afgelopen jaar in vele Westlandse praktijken werkzaam te zijn geweest. Elke vrouw verdient het om zich veilig en vertrouwd te voelen bij haar verloskundige. Hoe fijn is het als je dit kunt realiseren door hen in alle rust te kunnen begeleiden, geruststellen en met liefde bij te staan?!  Dit is voor Femke alleen te realiseren in een kleinschalige dorpspraktijk waar persoonlijk contact, voldoende tijd, oprechte interesse, kundigheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan!

Dit was het laatste puzzelstukje wat op z’n plek viel op weg naar het instaan van Verloskundigen Praktijk ZOË. Met Femke aan je zij krijg je het volste vertrouwen in jezelf, je zwangerschap en je bevalling! Naast een geweldige verloskundige is zij tevens echoscopiste bij ons in de praktijk."

Zoe verloskundige Praktijk hr31.jpg

Onze toppers

Wij wisten dat we dit niet voor altijd met z'n tweeën konden blijven doen. Wat zijn wij trots op onze toppers! We staan klaar voor elkaar, geen vraag is te gek en kunnen lekker ons zelf zijn.

Pascale Kuiters - BIG-geregistreerd

Pascalle is te herkennen aan haar rode lokken ;). Zij maakt alweer een aantal jaar deel uit van Team ZOË. In 2021 werd zij zelf voor het eerst mama van dochtertje Britt. Sindsdien heeft zij nog meer bewondering voor alle papa’s en mama’s.

 

Wat zij het mooiste aan ons vak vindt is jullie bijstaan tijdens deze (meestal) magische periode…. papa en mama worden! Daarvoor heeft zij dit fantastische vak gekozen!

1Pascale
3Michelle

Michelle Pronk - BIG-geregistreerd

Michelle is het zonnetje in huis! Michelle is een echte import Westlander. Na velerlei stages te hebben gelopen bij ZOË, wist ze het meteen; in deze praktijk ligt haar hart. Een fijn en hecht team, en iedere client met haar eigen verhaal… dat is wat bij Michelle past.

 

Als Michelle niet aan het werk is, is ze te vinden bij haar lieve familie, vriendinnen of bij een goed concert. Mies kijkt ernaar uit om deel uit te mogen maken van ‘jullie’ bijzondere periode!

Sanne Damen - BIG-geregistreerd

Sanne is een echte Westlandse, afkomstig uit Honselersdijk! De Westlandse populatie past dan ook helemaal bij haar! Het vak verloskunde voelt voor Sanne niet alleen als werk, maar meer als een hobby ;). Met liefde en vol overgave voor de cliënten maakt zij deel uit van dit team.

 

Wanneer ze niet aan het ‘hobbyen’ is, geniet zij van haar neefje Finn, haar vriendinnen, wandelen of skeeleren in het zonnetje en nieuwe plekken ontdekken tijdens stedentrips! Zij kan geen beroep noemen die beter bij haar past dan verloskundige zijn.

2Sanne
4Elianne

Elianne Boekestein - Assistente

Elianne is de rechterhand van de praktijk en maakt het ZOË team compleet. Hiervoor was zij werkzaam op de afdeling Verloskunde en Gynaecologie in het HAGA ziekenhuis, dus deze wereld is haar niet onbekend. Elianne verwelkomt jullie op de praktijk of zal jullie telefonisch te woord staan. Zij versterkt het team met haar vele kwaliteiten en is dan ook onmisbaar.

 

Zij doet zoveel mogelijk werk achter de schermen, zodat de verloskundigen meer tijd en aandacht hebben voor de cliënten (en hun eventuele partners). Samen met haar man, zoon en dochter woont zij in Naaldwijk. De persoonlijke aandacht en het gezellige praatje is aan Elianne helemaal besteed ;).

bottom of page