top of page

Onze zorg

Zoe verloskundige Praktijk hr42.jpg

Kleinschalig

Verloskundige Praktijk ZOË is een kleinschalige Verloskundige Praktijk met een hecht en vertrouwd team. Wij hebben gekozen voor een kleinschalige praktijk, waarbij voor ons persoonlijke aandacht voor jullie vanzelfsprekend is.

Center Gradient Transparent
GME_5607.jpg

Vertrouwen

Elke zwangerschap en bevalling verloopt anders. Iedere vrouw beleeft dat op haar eigen manier. Wij vinden het belangrijk dat we tijdens de zwangerschap een vertrouwensband met je opbouwen, zodat je voelt dat alles bespreekbaar is. Wanneer de zwangerschap anders verloopt dan je gehoopt had, kunnen wij hierin ook een belangrijke rol spelen. We bieden steun en begeleiding.

GME_5362.jpg

Keuzevrijheid

Bij ons kun je zwanger zijn op jouw manier! De keuzevrijheid van de zwangere is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse Zorgstandaard. Als jij de zorg krijgt die aansluit bij jouw voorkeuren en keuzes dan is de kans groter dat jij positief terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

Center Gradient Transparent
Zoë Verloskundigenpraktijk Westland

Continue begeleiding

Vrouwen die continue begeleiding krijgen kijken meer tevreden terug op hun bevalling, hebben minder behoefte aan pijnstilling zoals een ruggenprik, hebben minder vaak een kunstverlossing of een keizersnede en bevallen sneller!  Onze kleinschalige praktijk geeft ons de mogelijkheid om deze continue begeleiding zoveel mogelijk te bieden.

Zoe verloskundige Praktijk hr147.jpg

Vooruitstrevend en ervaren

Wij zijn een vooruitstrevende praktijk die meegaat met de veranderende zorgvraag van onze zwangeren. Door actieve deelname aan bijscholing en regionaal overleg blijven wij professioneel en op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

bottom of page