Onze zorg

Kleinschalig

Verloskundige Praktijk ZOË is een kleinschalige Verloskundige Praktijk met een hecht team van twee vaste verloskundigen. Wij hebben gekozen voor een kleinschalige praktijk, waarbij voor ons persoonlijke aandacht voor jullie vanzelfsprekend is.

Vertrouwen

Elke zwangerschap en bevalling verloopt anders. Iedere vrouw beleeft dat op haar eigen manier. Wij vinden het belangrijk dat we tijdens de zwangerschap een vertrouwensband met je opbouwen, zodat je voelt dat alles bespreekbaar is. Wanneer de zwangerschap anders verloopt dan je gehoopt had, kunnen wij hierin ook een belangrijke rol spelen. We bieden steun en begeleiding.

Keuzevrijheid

Bij ons kun je zwanger zijn op jouw manier! De keuzevrijheid van de zwangere is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse Zorgstandaard. Als jij de zorg krijgt die aansluit bij jouw voorkeuren en keuzes dan is de kans groter dat jij positief terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

Continue begeleiding

Vrouwen die continue begeleiding krijgen kijken meer tevreden terug op hun bevalling, hebben minder behoefte aan pijnstilling zoals een ruggenprik, hebben minder vaak een kunstverlossing of een keizersnede en bevallen sneller!  Onze kleinschalige praktijk geeft ons de mogelijkheid om deze continue begeleiding zoveel mogelijk te bieden.

Vooruitstrevend en ervaren

Wij zijn een vooruitstrevende praktijk die meegaat met de veranderende zorgvraag van onze zwangeren. Door actieve deelname aan bijscholing en regionaal overleg blijven wij professioneel en op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Contact

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op 06 16151182

Bij geen gehoor op dit nummer en spoed, zijn wij te bereiken via de centrale van het Reinier de Graaf Gasthuis op 015 2603060.

Buiten het spreekuur zijn wij alleen voor niet-medische vragen, ook per mail bereikbaar: info@zoeverloskunde.nl

Aanmelden

Spreekt onze werkwijze jou aan en wil je je graag bij ons aanmelden? Klik dan op de onderstaande button.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Adresgegevens

Verloskundige Praktijk ZOË

Pauwstraat 25, 2671 JE, Naaldwijk

Design & Updates|Bespoke Media ©2021