Onze zorg

Blije baby - Verloskundige praktijk zoe is kleinschalig. Hecht team met vaste verloskundigen.

Kleinschalig

Verloskundige Praktijk ZOË is een kleinschalige Verloskundige Praktijk met een hecht team van twee vaste verloskundigen. Wij hebben gekozen voor een kleinschalige praktijk, waarbij voor ons persoonlijke aandacht voor jullie vanzelfsprekend is.

Moeder en Baby - Wij vinden het belangrijk dat we tijdens de zwangerschap een vertrouwensband met je opbouwen.

Vertrouwen

Elke zwangerschap en bevalling verloopt anders. Iedere vrouw beleeft dat op haar eigen manier. Wij vinden het belangrijk dat we tijdens de zwangerschap een vertrouwensband met je opbouwen, zodat je voelt dat alles bespreekbaar is. Wanneer de zwangerschap anders verloopt dan je gehoopt had, kunnen wij hierin ook een belangrijke rol spelen. We bieden steun en begeleiding.

Keuzevrijheid Zwangerschap

Keuzevrijheid

Bij ons kun je zwanger zijn op jouw manier! De keuzevrijheid van de zwangere is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse Zorgstandaard. Als jij de zorg krijgt die aansluit bij jouw voorkeuren en keuzes dan is de kans groter dat jij positief terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

Zoë Verloskundigenpraktijk Westland

Continue begeleiding

Vrouwen die continue begeleiding krijgen kijken meer tevreden terug op hun bevalling, hebben minder behoefte aan pijnstilling zoals een ruggenprik, hebben minder vaak een kunstverlossing of een keizersnede en bevallen sneller!  Onze kleinschalige praktijk geeft ons de mogelijkheid om deze continue begeleiding zoveel mogelijk te bieden.

Zoë verloskunde is vooruitstrevend en ervaren

Vooruitstrevend en ervaren

Wij zijn een vooruitstrevende praktijk die meegaat met de veranderende zorgvraag van onze zwangeren. Door actieve deelname aan bijscholing en regionaal overleg blijven wij professioneel en op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied.