Keizersnede

Een keizersnede is een buikoperatie die gepland of ongepland plaats kan vinden. Zo kan een keizersnede plaats vinden als er in de zwangerschap problemen ontstaan of tijdens de bevalling als een vaginale bevalling niet lijkt te lukken. Als je in het verleden al eerder een keizersnede hebt meegemaakt, krijg je in de zwangerschap de keuze of je de bevalling vaginaal of per keizersnede wilt laten plaatsvinden. Elke bevalling na een keizersnede dient altijd in het ziekenhuis onder leiding van de gynaecoloog plaats te vinden. Gedurende de zwangerschap mag je wel gewoon bij ons onder controle tot de 36e zwangerschapsweek.

 

Voorafgaand aan de operatie krijg je in de meeste gevallen een ruggenprik. Alleen het onderlijf wordt hiermee verdoofd. Je maakt hierdoor de geboorte van je kind bewust mee. In enkele gevallen zal de keizersnede onder algehele narcose plaats vinden. Dit gebeurt als de keizersnede met spoed moet worden uitgevoerd. Een keizersnede is een zware buikoperatie, waarvan je ongeveer 6 weken moet herstellen.

Contact

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op 06 16151182

Bij geen gehoor op dit nummer en spoed, zijn wij te bereiken via de centrale van het Reinier de Graaf Gasthuis op 015 2603060.

Buiten het spreekuur zijn wij alleen voor niet-medische vragen, ook per mail bereikbaar: info@zoeverloskunde.nl

Aanmelden

Spreekt onze werkwijze jou aan en wil je je graag bij ons aanmelden? Klik dan op de onderstaande button.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Adresgegevens

Verloskundige Praktijk ZOË

Pauwstraat 25, 2671 JE, Naaldwijk

Design & Updates|Bespoke Media ©2021